Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin huzurı esna, yangın kapıları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden sair yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Dünya kattaki dükkân ve benzeri yerlerde şahsiyet sayısı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına yek çıkış yeterli ikrar edilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen yapıda yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah düzenıyoruz.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların panik anında çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu hesap birey kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 anlayışlevi[değhizmettir

Eski örgülarda bina dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (okul, düzenışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Amme Binaları: Amme binaları, genellikle kombine olarak insanların bulunmuş olduğu ve ivedi vaziyet tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereken Bu nedenle, kamu binalarında yangın merdiveni zorunluluğu henüz pıtrakı bir şekilde uygulanır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve yakışır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa yangın kapısı birlikte vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası yangın kapısı üzere yangın riskinin elan ali başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kaçış yollarının özge ofis ve sair mekanların yürekinden geçerek korunmuş alana yetişmesina mezuniyet verilmelidir. Kaçış yollarının ve merdivenlerinin korunmuş mekanlara ve veya sokağa açılan kapılarının oylumluliği 120 cm’den az olmamalı; bu baplar dâhilen dışarıya yakın kilitsiz olarak açılmalı ve otomatik olarak kendi kendine kapanacak ve yangın dayanımı en azca 120 dakika olacak şekilde örgülmalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin Yangın Kapısı tırı vırıa düşmesidir.

Report this wiki page